Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Максим КОВАЛЬ претендує на звання найкращого молодого футболіста 2013 року!
Максим КОВАЛЬ претендує на звання найкращого молодого футболіста 2013 року! Динамівець Максим Коваль має всі шанси бути визнаним найкращим молодим футболістом поточного року.

У щомісячному опитуванні сайту www.goldtalant.com.ua, в якому беруть участь футбольні тренери та фахівці, включаючи й наставників наших команд U-19 та U-21, а також «Динамо-2», підбиваються підсумки 2013 року.

За підсумками сімох місяців упертої боротьби за звання найкращого молодого гравця року було сформовано 20-ку найбільш яскравих та перспективних хлопців, куди увійшли відразу четверо представників «Динамо» – Максим Коваль, Віталій Буяльський, Владислав Калитвинцев та Андрій Цуріков.

Але найприємніше, що в трійці найкращих, які реально претендують на звання гравця року, розташувався голкіпер «біло-синіх» Максим Коваль.

Варто відзначити, що з квітня до жовтня молодий воротар двічі визнавався найкращим у даному опитуванні (квітень, липень), а ще чотири рази посідав друге місце, набравши 158 балів. Це лише на 29 пунктів менше, ніж у лідера з «Іллічівця» Івана Ордеця. Останнім у трійці лідерів є Сергій Болбат із донецького «Металурга» – 110 очок.

На четвертій позиції розташувався Віталій Буяльський, який на правах оренди виступає за «Говерлу». В його активі 66 пунктів. Владислав Калитвинцев поки сьомий, набравши 48 балів. Андрій Цуріков, у свою чергу, відкриває другий десяток найкращих. Його показник у 23 очки дозволив талановитому півзахиснику піднятися на 11 сходинку.

Додамо, що в даному опитуванні поки не враховані бали за листопад та грудень, тому все вирішиться фактично в останні дні року!

03.12.2013

Адреса матеріалу в інтернеті: http://whiteblue.kiev.ua/news/2787.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://whiteblue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2024