Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Джермейн Ленс: «Ми просто не змогли продемонструвати свій футбол»
Джермейн Ленс: «Ми просто не змогли продемонструвати свій футбол» Півзахисник київського «Динамо» Джермейн Ленс назвав причини поразки від бельгійського «Генка» у матчі Ліги Європи.

Якби в цей вечір довелося вмовляти бельгійського короля відпустити на побачення свою дочку, це напевно мало б набагато більший успіх, ніж спроба змусити футболістів «Динамо» сказати хоча б пару слів на виправдання провальної гри з «Генком», - повідомляє «СЕ».

Не переймаючись поясненнями причин, фактично всі гравці, покинувши роздягальню, похнюпили голови і вирушили в автобус. Виняток становив тільки Джермейн Ленс, який незважаючи на кепський настрій, все ж знайшов у собі мужність і спробував дати оцінку зустрічі.

- Чесно кажучи, зараз мені складно сказати, чому так вийшло. Ми досить добре розпочали зустріч з «Генком», нам вдавалося контролювати м'яч, та й хід поєдинку в цілому.

Здавалося, що все йде за нашим сценарієм. Але після того як суперник зрівняв рахунок, все перевернулося з ніг на голову. Перехопивши ініціативу, бельгійці забили ще два м'ячі і, як би ми не намагалися змінити ситуацію у другому таймі і відквитати цю різницю нам все ж не вдалося.

- На передматчевій прес-конференції Олег Блохін сказав, що останню гру «Генка» в чемпіонаті ви аналізували, тільки подивившись голи зустрічі з «Остенде». З боку здалося, що «Динамо» просто не знає, як протидіяти цьому супернику.

- Не погоджуся з вами - на мій погляд, ми чудово знали, що робити з «Генком». Ми добре вивчили бельгійську команду і були в курсі того, як вона діє. Втім, думаю, проблема явно не в тому як грав суперник - головне, як грало «Динамо»... Ми просто не змогли продемонструвати свій футбол. Це, на мій погляд, якраз і є причиною поразки.

- Як гадаєте, як склалася б гра, якби Мігел Велозу був більш точний в епізоді, коли після його удару м'яч влучив у поперечину?

- Підсумковий рахунок формують забиті голи, а не небезпечні моменти. Ти можеш створити величезну кількість стовідсоткових можливостей, але в підсумку програти весь матч.

- Незважаючи на результат матчу в Бельгії «Динамо» все ж зберігає шанси на вихід у наступний етап Ліги Європи. Зберігаєте оптимізм?

- Звичайно, адже якщо раніше часу посипати голову попелом, то, думаю, тоді взагалі не варто виходити на поле. Футбол - гра, яка не терпить песимістів. Так, для виходу з групи «Динамо» цілком вистачить і одного очка, але, на мій погляд, в домашній зустрічі проти «Рапіда» ми зобов'язані перемагати.

- Напередодні зустрічі команда кілька годин провела в літаку, добираючись а Бельгію. Якою мірою це вплинуло на хід зустрічі?

- Жодним чином, та й навряд чи це може служити виправданням нашим діям на футбольному полі. Повторюся, головна причина провалу - погана гра.

- За версією «СЕ», ви отримали досить низьку оцінку своїй грі. Згодні з цією думкою?

- Складно сказати. Як правило, не оцінюю себе особисто, футбол командна гра - виграємо разом, і програємо теж разом.

29.11.2013

Адреса матеріалу в інтернеті: http://whiteblue.kiev.ua/news/2783.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://whiteblue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2024