Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ" - WHITE-BLUE.kiev.ua

Пам'ятник Лобановському перенесуть на центральну вулицю Києва
Пам'ятник Лобановському перенесуть на центральну вулицю Києва Футбольний клуб «Динамо» (Київ) та столична влада досягли домовленості про перенесення пам’ятника видатному футбольному тренеру Валерію Лобановському на одну з центральних магістралей Києва – вулицю Михайла Грушевського.

Пам’ятник, який було спочатку встановлено на території стадіону «Динамо», буде незабаром стояти перед колонадою стадіону на тому місці, де зараз знаходиться клубний магазин.

Після цього фігура Валерія Лобановського, видатного киянина, який своїми досягненнями прославив Україну в усьому світі, прикрасить собою центральну вулицю, ставши помітнішою та доступнішою для тисяч киян та гостей столиці, які щодня приходять вшанувати пам'ять великого тренера. Члени родини Валерія Лобановського із вдячністю сприйняли рішення про перенесення пам’ятника на місце, гідне цієї великої людини.

Реконструкція території перед стадіоном, демонтаж магазину, який буде перенесено на нове місце, та встановлення пам’ятника розпочнуться найближчими днями та триватимуть певний час. У зв’язку із цим футбольний клуб «Динамо» (Київ) просить вибачення у киян та гостей міста за тимчасові незручності.

31.10.2013

Адреса матеріалу в інтернеті: http://whiteblue.kiev.ua/news/2764.htm

Назад

Використання матеріалів сайту дозволено за умови посилання на Біло-Сині - сайт вболівальників "ДИНАМО КИЇВ". Для онлайн-проектів - гіперпосилання (hyperlink) на http://whiteblue.kiev.ua

Copyright © WHITE-BLUE.kiev.ua, 2006-2024